HANDELS- OG BRUGERBETINGELSER HOS MINIMERINO.DK
Bemærk at disse handelsbetingelser KUN er gældende for minimerino.dk og de produkter vi leverer digitalt. Andre handelsbetingelser kan være gældende for køb fra sælgere på minimerino.dk’s platform. Spørg ind til sælgers handelsbetingelser før køb. Vi formidler blot kontakten mellem køber og sælger.

 

GENERELLE OPLYSNINGER

mini merino I/S

CVR: 41395966

E-mail: K[email protected]

 

PRISER

Hos minimerino tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne og de digitale pakkers indhold, uden forudgående samtykke (dog ikke i et allerede købt digitalt produkt). Der tages samtidig forbehold for udsolgte varer.

 

BETALING

minimerino modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

 

LEVERING

Vi leverer dit digtale produkt straks efter betaling. Produktet vil være tilgængelig straks efter betaling på den brugerprofil, hvorfra købet er foretaget.

For vores digitale produkter gælder særlige leveringsvilkår: Digitale produkter der er taget i brug kan ikke fortrydes. Med taget i brug menes der, at hvis det digitale produkt er downloadet så er det taget i brug og kan ikke fortrydes.

 

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen. minimerino vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

 

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal der rettes henvendelse til:

minimerino I/S
[email protected] 

 

REFUSION

Hvis der er tale om refusion, bedes du medsende bankoplysninger i form af reg.nr. og kontonr, så det aftalte beløb kan overføres. Oplysningerne kan uden risiko oplyses pr. mail eller anden elektronisk form, da det ikke er følsomme oplysninger og kun vil blive anvendt til vores opfyldelse af refusionen.

 

RETURRET

Der gives 14 dages fuld returret på ubrugte digitale produkter købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag;

- Hvor du modtager ordren.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på k[email protected]. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. 

Du kan ikke fortryde ved blot at undlade at bruge dit digitale produkt og vente med at reagere til efter 14 dage.

 

VARER UNDTAGET FORTRYDELSESRETTEN

Følgende varetyper indgår ikke i fortrydelsesretten:

- Varer, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg.

- Udførte ikke-finansielle tjenesteydelser, hvis levering af tjenesteydelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse af, at fortrydelsesretten ophører, når tjenesteydelsen er fuldt udført.

- Levering af digitalt indhold, som ikke leveres på et fysisk medium, hvis udførelsen er påbegyndt med forbrugerens forudgående udtrykkelige samtykke og anerkendelse heraf, at vedkommende dermed mister sin fortrydelsesret.

- Aviser, tidsskrifter eller magasiner dog undtaget abonnementsaftaler for sådanne publikationer.

- Aftaler indgået på offentlig auktion.

- Varer, der forringes eller forældes hurtigt.

 

TILBAGEBETALING

Fortryder du dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os retur.

Ved anvendelse af fortrydelsesretten, refunderes alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (undtaget ekstra omkostninger som følge af dit valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at gøre brug af fortrydelsesretten. Tilbagebetaling gennemføres med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde beløbsrefunderingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

 

Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.

Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.

Link: Klageportal for Nævnenes Hus

 

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.

Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: [email protected]


BRUGERBETINGELSER:

Er du i tvivl om dine rettigheder, beder vi dig kontakte os på [email protected]


Vilkår for brugerkonto

Du må kun oprette én konto hos minimerino.dk. Kontoen er strengt personlig og må derfor ikke bruges af andre end dig selv. Overtrædelse af reglerne, kan medføre ekskludering.

Markedspladsen er primært en platform for erhvervsdrivende med CVR, der sælger nye varer. minimerino tillader dog at private sætter nye varer til salg under betingelse af, at den private selv sørger for at undersøge, om der skal indberettes og indbetales SKAT og moms af fortjenesten. Er du i tvivl bør du kontakte SKAT inden du opretter dig som bruger af vores side. Vi opfordrer ikke til sort arbejde og vi kan ikke holdes ansvarlige i forhold til brugernes skattemæssige forhold.

minimerino forbeholder sig retten til at ophæve din konto, hvis den er i strid med de vilkår vi stiller, den gældende lov der er i det land, du er bosat i eller hvis du har opgivet falske oplysninger eller der er sket anden misbrug.

Som sælger kræves det at du er over 18 år for at bruge siden. Købere skal minimum være 15 år for at benytte siden.

Hvis du har sagt ja til nyhedsbrev, vil du modtage almindelige nyheder, beskeder om opdateringer og reklamer fra os. Du kan til enhver tid melde dig fra vores nyhedsbrev igen.

minimerino kan ikke garantere, at det altid er muligt at tilgå vores markedsplads, da der kan være opdateringer, servere der er utilgængelige, teknisk nedbrud og vi kan derfor ikke gøres ansvarlige for manglende adgang der kunne komme.

minimerino er ikke erstatningsansvarlig over for dig eller andre hvis der sker indirekte følgeskader (det kunne være tab af data, indtægt).

minimerino er ikke ansvarlig for manglende overholdelse af de forpligtelser der stilles til dig.

Når du tilmelder dig vores markedsplads, er du indforstået med disse betingelser.

Vi forbeholder os ret til, at vi til hver en tid kan ændre disse betingelser uden dit samtykke. Du kan altid holde dig opdateret ved at tjekke betingelserne jævnligt. Hvis du ikke er enig i de nye regler, kan du slette din bruger.Vilkår for annoncer

VIGTIGT: Sørg for at dine produkter lever op til de sikkerhedskrav der stilles til de enkelte produkter. Er du i tvivl om dine produkter lever op til de korrekte sikkerhedskrav, bedes du undlade at uploade det. minimerino formidler blot kontakt mellem køber og sælger. Ansvaret for produkternes sikkerhed påhviler sælgeren af produkterne. minimerino står ikke til ansvar for eventuelle skader eller dødsfald, som produkterne på siden kan forvolde. Vi opfordrer på det strengeste til, at man kun uploader og sælger produkter, som overholder de sikkerhedskrav der stilles til de enkelte produkter. Vi tjekker ikke om produkterne lever op til sikkerhedskravene og det er derfor op til hver enkelt sælger at overholde disse. Oplever du et produkt på siden, der ikke lever op til de forventede sikkerhedskrav, bør du straks kontakte sælger og minimerino og informere om dette. Køber har også et ansvar for at anvende de købte produkter korrekt, så de ikke udgør en fare for nogen.

Du skal beskrive nøjagtigt hvad du sælger. Herunder mål, farve, stand, mm. Du er selv ansvarlig for eventuelle fejl eller udeladelser i den beskrivelse du har lavet. Som erhvervsdrivende forpligter du dig til at overholde købeloven. Sælger du varer som er lavet unikt på bestilling kan du formidle dine egne handelsbetingelser.

Du må IKKE krænke immaterielle rettigheder eller andre rettigheder tilhørende en fysisk person. KOPIVARER er IKKE tilladt! Din bruger vil øjeblikkeligt blive lukket ned, hvis du forsøger at sælge kopivarer. Et eksempel på kopivarer kunne være en hæklet Kay Bojesen abe. Dine varer må ikke være af pornografisk karakter, være anstødelige eller nedsættende. Varer der benytter sig af et registreret varemærke må ej heller sælges. Hvis vi har besluttet at en annonce ikke lever op til det ønskede på vores side, forbeholder vi os retten til at slette den uden varsel.

Vi forbeholder os retten til at slette alle annoncer, der ikke overholder love og regler.

De billeder du bruger på annoncerne SKAL være dine egne billeder, således du ikke krænker andres rettigheder.

Du accepterer også at minimerino.dk må anvende dine billeder og din beskrivelse af varen i en anden kommerciel sammenhæng: reklame på de sociale medier, i nyhedsbreve osv. Samt at vi må oplyse dit navn eller bruger- eller butiksnavn og linke til din annonce.

Hvis du placerer varen i en forkert kategori, forbeholder vi os retten til at flytte denne til den korrekte kategori.

Sælgere skal altid kunne dokumentere afsendelse af varer. Kvittering eller Track & Trace bør gemmes til handlen er afsluttet.

Bud er bindende!

Det påhviler til enhver tid dig som bruger på minimerino.dk at indberette din indkomst til SKAT. Vi er IKKE forpligtet til at indberette en bruger og vi kan heller ikke holdes ansvarlige i relation til brugernes skattemæssige forhold.

Afsendelse af varer aftales mellem køber og sælger men skal være inden for rimelig tid. Her menes at der bør gives tid til at sælger kan producere varen og at der bør aftales en dato for levering inden der betales.

Når du giver dit samtykke til disse betingelser, accepterer du samtidig at have læst og forstået reglerne for brug af vores markedsplads.