Sælgerguide

Hvordan opretter jeg en sælgerprofil?

Du opretter en bruger ved at klikke på brugerikonet oppe i højre hjørne. Følg de enkle trin, og kom igang med at sælge med det samme.

Hvor mange annoncer kan jeg have?

Du kan have lige så mange annoncer du har brug for. Du har ubegrænset annoncer.

Hvordan sender jeg varen?

Køber og sælger finder selv ud af hvilken forsendelsesmetode der anvendes. Vi anbefaler at du sender varen med track&trace og kan dokumentere afsendelse.

Skal jeg betale SKAT og moms af min fortjeneste?

Uanset om du er privat sælger eller erhvervsdrivende på vores platform, er det op til dig selv at undersøge, om du skal betale SKAT og moms af dine salg. Er du i tvivl, bør du kontakte SKAT.

Tegner jeg et abonnement?

Du tegner ikke et abonnement, når du opretter dig hos os. Men er en løbende aftale som fornyes indtil du selv afmelder det igen. Du kan tilkøbe forskellige fordele. Disse fordele fornys automatisk, medmindre du afmelder det.

Hvilke andre fordele kan tilkøbes?

Du kan fremhæve en annonce for kun 5kr. i 3 dage, så din annonce bliver mere synlig. Du kan også vælge at føre din annonce til forsiden for kun 9kr. i 7 dage, så den vises som en af de første på forsiden.

Må jeg linke til min egen webshop?

Nej, du må ikke linke til din egen webshop. Hos mini merino har vi skabt et unikt univers, hvor du kan sælge så meget du ønsker.

Hvordan betaler jeg for flere annoncer?

Du betaler inde på din profil. Der kan du se priserne, hvilke ydelser du får og i hvor lang tid de er gældende. Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at skrive til os.

Køberguide

Hvordan opretter jeg en profil?

Du opretter en profil på forsiden, i toppen af webshoppen. Hvis du har spørgsmål i forbindelse med oprettelse af din profil, er du meget velkommen til at skrive til os, så hjælper vi dig gerne.

Hvordan køber jeg?

Du kan bestille din vare ved at kontakte sælger. Oplysningerne står ved hvert enkelt produkt.

Hvornår får jeg min vare?

Det er op til dig og sælger hvornår varen afsendes. Husk at medregne den tid, det tager at producere varen. Vi anbefaler at der sendes med track&trace.

Hvordan betaler jeg for min vare?

Det er op til køber og sælger at aftale betalingsmetode. De fleste anvender MobilePay, for hurtigere ekspedition. mini merino har på ingen måde pligt til erstatning ved snyd.

Varen lever ikke op til det lovede - hvad gør jeg?

Vi anbefaler at du kontakter sælger med det samme. Vi kan desværre ikke tage stilling til hvem af jer der har ret, men på forbrug.dk kan du læse mere om dine rettigheder.

Min vare er ikke dukket op, hvad gør jeg?

Er varen ikke dukket op, anbefaler vi at sælger kontaktes. I bedes kontakte dem I brugte til at afsende varen med, for efterlysning af pakken. Mener du der er tale om snyd, bør du melde sagen til politiet.

Andre spørgsmål?

Fandt du ikke svaret her, er du meget velkommen til at sende os en mail på [email protected] Vi besvarer hurtigst muligt.

Ordrer & Retur

Hvordan afgiver jeg en ordre?

Du afgiver en ordre ved at kontakte sælger. Når betaling er gennemført, skal du blot vente på at pakken dukker op. Har du spørgsmål til din vare inden køb, kan du altid skrive til sælgeren for at få svar. Vi hos minimerino kan desværre ikke svare på spørgsmål vedr. de enkelte produkter.

Er det minimerino jeg handler med?

Nej, hos os er det enten private sælgere eller andre erhvervsdrivende du handler med. Vi formidler blot kontakten via vores markedsplads.

Får jeg Track&Trace?

Track&Trace aftales af køber og sælger. Vi anbefaler at der afsendes med pakkesporing. Gem dokumentation for din afsendelse af pakken, hvis der skulle opstå tvivl.

Returnering

Returnering kan aftales med sælgerne. Har sælgerne andre handelsvilkår oplyst i annoncerne, er det dem der er gældende. Du kan se dine rettigheder her: https://taenk.dk/raadgivning-og-rettigheder/koeb-brugt/koeb-af-private-her-er-dine-rettigheder

Behøver jeg en profil for at handle?

Ja, du skal oprette en profil for at afgive en ordre.

Regler når du afgiver bud

Du er bundet af dit bud, når det er blevet accepteret af sælger (jf. Aftalelovens §1). Du kan derfor nå at trække det tilbage, inden det accepteres af sælger. Vi opfordrer dog til at der findes en løsning mellem køber og sælger, der gør alle parter tilfredse, hvis et bud fortrydes og er accepteret.

Vi er her for at hjælpe !