Brug iiot til at finde ud af hvordan dit produkt anvendes i praksis

Har man ikke brugt iiot før i sin proces, er det alt andet lige også noget af en øjenåbner for mange. thingworx iiot er en af de mere kendte redskaber indenfor området i dag, og her kan man få de nødvendige redskaber til din produktion. Der er mange virksomheder, som udvikler og fremstiller produkter i dag. Her er man også interesseret i, at tingene skal så stærkt som overhovedet muligt.

Der er ingen grund til at spilde tiden, hvis det er man kan gøre tingene hurtigere og mere præcist uden at skulle gå den ekstra meter. For med hjælp af industrial internet of things, kan man også meget nemmere få indsigt i hvordan dine produkter rent faktisk anvendes i praksis. Du kan finde ud af, hvordan produktet arbejder under drift. Så det giver et meget mere realistisk billede af, hvorhenne produktet er i processen, hvor der kan laves om, hvor der skal laves om og så videre.

En service som alle afdelinger kan drage nytte af

Med thingworx platform får din virksomhed mulighed for, at trække på den data som systemet spytter ud. Det kunne være brugbar information til forskellige afdelinger i virksomheden såsom research & development holdet står og har brug for at vide, om produktet opfører sig efter hensigten. Service afdelingen har brug for at vide, om produktet også bliver anvendt som man har tænkt, og eller eventuelle brug/misbrug af produktet samt konsekvenser af garantiforpligtelser.

Det bliver alt andet lige meget nemmere for din virksomhed, at kunne analysere på dataen, og komme hen til det endelige mål. I dag er der rigtig mange produkter derude, konkurrenter som måske brygger på noget lignende man selv har gang i. Det er vigtigt at være forberedt på sådan nogle scenarier, og det gør man også bedst ved at investere i de nyeste system såsom dem man finder her.