e-cigaretter

Overvejer man at kvitte cigaretterne, så kan en e-cigaret være et substitut til dem. Hos www.eclshop.dk finder man et kæmpe udvalg af både de elektroniske cigaretter, men man finder ligeledes et stort udvalg af e-væsker, hvor man kan få næsten alt i smag, hvad fantasien kan komme i tange om.

Hvis man lige er gået igang med at snuse lidt til e-cigaretter, kan man eksempelvis købe et startpakke. En startpakke fra eleaf ijust s-serien består af en e-cigaret, et opladerkabel samt resten af det nødvendige udstyr det kræver for, at kan komme igang med sin e-cigaretter. E-cigaretterne fåes i nogle meget farvestrålende versioner, så der er især noget til dem, som kan lide at få kulør på sit e-cigaretudstyr.

En anden serie, som også føres hos www.eclshop.dk er ijust nexgen. ijust nexgen er også e-cigaretter, men hvor eleaf ijust s kommer i nogle meget farvestrålende variationer, er sættet fra ijust nexgen, lidt mere almindelige, dog stadig pæne, farver.

Når man har anskaffet sig selve den elektroniske cigaret, skal man naturligvis også have det væske, der gør, at man man lave damp og føle, at man rygerr. Væsken fåes både med og uden nikotin, så man kan enten vælge, at man vil udfase sit forbrug af nikotin gradvist, eller man kan helt lade være med at indtage det, hvis man har valgt, at e-cigaret skal tage over for det almindelige cigaretter.

E-væsken kommer i næsten alle smags- og duftnuancer; uden at overdrive! Man kan eksempelvis købe væske, som smager af sodavandsis.

Man kan faktisk sige, at det er lidt af en videnskab, det der med e-cigaretter. E-cigaretter fåes i flere farver og modeller, og batterierne, altså dem der bidrager med alt det elektroniske fåes i større og mindre versioner. Derudover er selve systemet meget forskelligt fra de mange mærker, der findes indenfor området af e-cigaretter.