Få de allerbedste faciliteter til dit kursus eller konference

Leder du efter et smukt og lækkert kursuscenter, er Severin Kursuscenter et godt valg.


Udover at være et perfekt kursuscenter, er Severin et af de allerbedste danske konferencecentre, som også har gode faciliteter til enhver form for teambuilding, personaleudvikling eller andre aktiviteter nær skov og strand.

De er gerne behjælpelige med at kombinere den traditionelle konference med team building eller andre sjove indslag. Aktiviteterne kan være udviklet med fokus på samarbejde og kommunikation, stresshåndtering, team-udvikling og motivation eller andre former for teambuilding opgaver.

Severin Kursuscenter tilbyder spændende aktiviteter, og samarbejder med oplevelsesuniverset Visit Lillebælt, som byder på førsteklasses oplevelser i, ved eller på vandet.

Optimale konferencefaciliteter er vigtige

Gode konferencefaciliteter kan absolut være afgørende for hvor stor succes din konference får.


Severin middelfart konferencecenter er også et hotel- og konferencecenter med moderne faciliteter. Her får du altid den største kvalitet, sådan at du kan holde det bedst mulige møde, kursus eller konference.

I alle konferencelokaler forefindes der naturligvis projektorer og en PC til underviseren. De kan ydermere udstyres med lydanlæg, TV/video, DVD-kameraer, eller hvad I skulle have brug for.

Du er altid velkommen til at komme forbi til en rundvisning, så du kan få en fornemmelse af stemningen i huset og kan se de moderne konferencefaciliteter.

I det flotte konference center tilbydes der tillige med, en række gratis teambuilding øvelser. Derudover samarbejder de med eksterne konsulenter, som altid står klar til at skræddersy teambuilding aktiviteter.

Ja, det kan være en stor opgave at arrangere et kursus, en konference, et årsmøde eller et andet stort arrangement. Men hos Severin kan du være tryg i at vide at du får hjælp til alt det praktiske.