Køb reservedele til klassiske biler

Vil du gerne vide mere om dele til biler, kan du med fordel læse med videre i denne spændende artikel der handler om emnet.
klik her Link hvis du vil direkte ind på siden.
Leder du efter reservedele til klassiske biler, kan du læse meget mere om disse dele i artiklen. Vi vil snakke lidt om de forskellige reservedelemærker, og vil blandt andet komme ind på MG og mini – hvis ikke du vil have disse reservemærker, er der også et hav af andre muligheder.

Først vil vi snakke lidt om MG:
MG udviklede sig fra at Cecil Kimber modificerede Morris biler i hjørnet af et værksted inde i en baggård i Oxford. På engelsk hedder et værksted en garage – heraf navnet MG – Morris Garage. I 1929 var modifikationerne så store så det var langt ud over standard designet af Morris og den nye forretningsenhed MG Car Company blev etableret. I september 1929 blev Pavola´s læderfabrik lejet i Abingdon til at påbegynde produktion af MG. Alle MG blev produceret i Abingdon frem til 22 oktober 1980 hvor den sidste MGB rullede af samlebåndet.
Mini
Classic Center har stort set alt i reservedele og tilbehør til Mini. Den blev produceret fra 1959 til år 2000. I Danmark blev den solgt som Morris Mascot og solgt af den danske importer DOMI.  Det var under British Motor Corporation (BMC) produktionen blev startet. Model navnet er identisk med Austin Mini som i Danmark hed Austin Partner.

Classic Center er lagerførende i reservedele og tilbehør til Morris Minor. På Earls Court Motor Show d. 20 september 1948 blev Morris Minor præsenteret.
Der blev i alt lavet 1,386,291 stk. i forskellige varianter. Den blev lavet som en 2 dørs saloon og i cabriolet version. I en bindingsværksversion (the Traveller), som en lukket varevogn og en åben pick up som blev lanceret som Morris quator ton van & pick-up. Det var den første engelske bil som blev produceret i over 1 million stk.