Lån udenom banken til Boligdrømmen

Nu har jeg lige fået købt min drømmebolig med hjælp fra simpelkredit.dk – og det var faktisk både enkelt og hurtigt at få ansøgt og godkendt ansøgningen i mit tilfælde. Selvom jeg egentlig har styr på min økonomi, så sagde banken nej tak til at ville låne mig det jeg stod og manglede for at jeg kunne få min drømmebolig – ikke det mest opløftende, at få at vide af ens bank – for jeg følte mig faktisk som en dårlig betaler, da de sagde nej. Heldigvis har jeg dygtige venner og bekendte der fortalte mig, at jeg ikke skulle slå ud af det, og at der var andre muligheder end banken for at låne penge. Det fik humøret lidt op igen, og jeg gik i gang med at finde ud af hvor jeg ellers kunne låne penge til rimelige renter.

Simpelkredit.dk og lån

Jeg fandt hjemmesiden Simpelkredit.dk – og det skal lige siges, at jeg også havde fået dem anbefalet af andre inden – men her stod der at jeg kunne få lån udenom banken, så jeg gik straks i gang med at lave en uforpligtende ansøgning. De var hurtige til at svare, og hurtige til at ekspedere mit lån. For mig så renterne også rimelige ud, så jeg takkede ja tak til lånet, og kunne købe min drømmebolig. Det var dejligt at vide, at det ikke var mig der ikke havde styr på min økonomi, men at det var banken der var for over forsigtige – og selvfølgelig skal man have et fornuftigt rådighedsbeløb når man låner penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *