Patroner til fornuftige priser

Min ven fortalte mig for nogle dage siden, at han havde købt en ny toner fra HP, fordi hans gamle toner var gået i stykker. Han har altid styr på alt muligt teknologi, så han forklarede mig at denne toner fra HP faktisk var en rigtig fin en, da den var meget holdbar og kunne nu fås til en fornuftig pris. Han fortalte yderligere, at han havde købt nogle billige blækpatroner og farvepatroner. Og at de farvepatroner han havde købt, var hele farveskalaen med. Det vil sige, han kunne printe i mange flere farver end han før har kunnet. Det har været meget fordelagtigt for ham, da han arbejder i markedsføringsbranchen,og ofte skal printe en masse events, brochure, reklamer og generelt bare en masse billeder. Blækpatroner har det med ikke at holde sålænge, men han sagde begejstret at de blækpatroner han den her gang havde købt var der masser af blæk i, så det var billigere for ham i længden.

blækpatroner

Printer tilbehør

Udover de forskellige patroner var der meget andet tilbehør i den butik. Jeg blev meget nysgerrig omkring printer og alt det, som hører sig til, at jeg gik ind på internettet og søgte en masse, jeg fandt det tilbud min ven havde fortalt mig om, og du kan se butikken her. Jeg vil i den kommende uge et smut ind til byen og besøge denne butik, for et så godt tilbud vil jeg ikke bare ignorerer. Måske jeg skal tage mine studiekammerater med, så de også kan nyde godt at de gode patroner. Nu er det også snart jul, og så er det dejligt at spare penge på basis ting, som man jo skal bruge.