Vi kan ikke leve, uden at skulle dø

Uanset om vi vil det eller ej,- så kommer den til at krydse vores vej mange gange i livet og for til sidst, også at tage os med!
Døden,- sorgen?alt det dystre og smertefulde, vi helst ikke vil tale om. Og hvorfor er det sådan et tabu? Døden er en betingelse for at leve – vi kan ikke leve, uden at skulle dø. Vi kan kun dø, hvis vi har levet!

https://www.denfribedemand.dk/

Som børn og unge, føler vi os uovervindelige ? ja nærmest udødelige. Døden er kun noget, der rammer cowboy?s i western film, naboen og hans undulat, vores gamle oldefar, planten i vindueskarmen, solsorten og musen, der kom i vejen for katten. Men på et split sekund kan vores fremtid ændre sig. Hele vores verden synker i grus og går på standby. Og så her hvor man har mindst overskud, skal man forholde sig til alt muligt praktisk: bedemand, kiste, bårebuket, stenhugger, præst, salmer, forsikringsselskaber, skifteret, bankpapirer og sikkert 1000 andre ting. Her er en bedemand en ualmindelig stor hjælp.

Søger du lokal bedemand på Sjælland, kan Den Fri Bedemand anbefales. Hos Den Fri Bedemand opnår du den gode service og det gode resultat i forbindelse med den sidste afsked. Her får du selvfølgelig personlig rådgivning hele døgnet ? alle dage ? hele året.

Her betyder service betyder meget, og de sætter også en ære i at levere materialer af høj kvalitet ? uanset om der er tale om kiste, urne, blomster, sange og så videre. Deres kister er bygget i norden, så de opnår så høj en grad af bæredygtighed som muligt. Urner er bio-nedbrydelige og fremstillet i miljøvenlige materialer og maling.

Den Fri Bedemand tager aktivt del i messer, kurser og workshops for at holde sig orienteret om den nyeste lovgivning og de seneste muligheder indenfor bisættelser og begravelser. Så er du sikret den bedst mulige behandling. De ser det som deres fornemste opgave er at gøre din oplevelse fuldendt.