Voice-Overs og Speak

Vi står som virksomhed og skal have lavet en voice-overs da vi ikke har nogle medarbejdere der er så meget for at lægge stemme til en optagelse.

Vi har forsøgt med mange forskellige i vores netværk, men det er aldrig blevet godt, så nu har vi kontaktet et firma der gør i alle mulige forskellig tone lejer mand som kvinde der ligger stemme til, der er den moderne kvinde og mand der ligger stemme til, og så er der den neutrale kvinde eller mand der kan ligge stemme til ens virksomhed, og den sidste er en uformel mand eller kvinde. Tror jeg glemte der lige var den formelle mand eller kvinde også, så mulighederne er mange, personalet vi har snakket med har fået langt en lang strategi sammen med os, har lavet et årshjul så vi kan se hvornår vi skal have lavet de forskellige optagelser .

I gamle dage indspillede vi bare selv på skift iblandt personalet indspilninger, man følte sig helt som en dansk speaker eller nærmere som stemme-skuespiller og indlæser. Men det er meget nemmere i dag blot at kontakte et bureau som dem i Aarhus som udelukkende sidder hele dagen og laver billige speaks og voice-overs. De er hammer dygtige og kan lige finde melodien i tonen der fremgår på afspilningen. Jeg synes nu bedst om den mandlige og uformelle mand man kan vælge til en af optagelserne, det er ligesom han er lidt mere troværdig at høre på, men nu er det jo ikke hans stemme man kun skal lytte til hele dagen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *