Lyft til Erhverv

Som butiksindehaver er jeg nødsaget til at følge lidt med udviklingen – hvis jeg ikke vil miste kunder og dermed økonomi. Rygning er ved at være yt, selvom der stadig er mange der ryger, så strammes grebet om rygning og rygere, da det er oplyst at det er sundhedsskadeligt. Priserne på tobak og cigaretter skrues op, og flere og flere nedsætter deres forbrug af rygningen, eller forsøger at stoppe ved at gå over på e-cigaretter i stedet for. De unge mennesker er begyndt at gå over til at bruge snus – men ikke det vi kender fra gammel tid af – der er udviklet en ny type snus uden tobaksdelen men hvor man stadig bibeholder nikotinen. Jeg selv måtte også lige undersøge hvad det var, inden jeg begyndte at have det i min forretning.

Lyft Tropic Breeze og andre smagsvarianter

Jeg valgte at forhandle de smagsvarianter der var hos Nikopouches, for lige at undersøge om der i det hele taget var marked for snus hos mig. Min erfaring blev, at de unge mennesker allerede kendte produktet, og vidste helt nøjagtig hvad det var de skulle have, når de kom ind i min butik for at købe snus. Det undrede mig en del, for det var en helt ny verden for mig, og det fortæller mig bare at det er vigtigt at man som forretningsdrivende er nødsaget til at følge med udviklingen uanset hvilket erhverv det er indenfor. Det betød så også, at jeg da lige måtte afprøve det selv – for at se hvad det var for noget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *